Teknosel Ltd. Şti.

Akkirman sok.No:59\\1 Şişli / Adana
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 8 ve toplamda 304 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Teknosel Ltd. Şti.

Akkirman sok.No:59\\1 Şişli

 
 
\"Nexbill                            \"evrak
 
 
VİZYONUMUZ
  • Teknolojik gelişmeler çerçevesinde firma hedef, değer ve stratejileri doğrultusunda, faaliyet içinde bulunduğu sektöre ve müşterilerine karşı yükümlülüklerini yerine getirmek
  • Sürekli geliştirilen ürünlerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek ve çözümler sunmak
  • Yeni müşteri yaratmak kadar mevcut müşterilerin de memnuniyetini sağlamanın bilinci ile hareket etmek
MİSYONUMUZ
  • Hizmette kaliteyi öne çıkarıp, rekabeti hareketlendirerek sektörün en iyileri arasındaki varlığını sürdüren
  • Profesyonel bir ekip çalışması içerisinde, güvenilir, yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunan
  • Müşteri odaklı yaklaşımıyla maksimum müşteri memnuniyetine ulaşarak yenilikçi, özgün ürün ve hizmeti sunan
  • Türkiye pazarında sektöründe lider olan
  • Sorumluluklarının bilincinde bir şirket olmaktır.
FİRMAMIZ;

Teknik servis hizmetleri ISO 9000 TSE onaylı, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ve Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesini tüm ürünler için müşteriye koşulsuz sunan bir firmadır.

METİN KILINÇ’tan tüm müşterilerimize;

Teknosel LTD. 1988 yılında Metin Elektronik olarak faaliyete başlamıştır. Gelişen para ekipmanları (sayıcılar, sınıflandırıcılar, paketleyiciler, test cihazları) sektöründe kendini yenilemeyi ve kazancını yatırıma dönüştürmeyi hep hedef olarak benimsemiş olan Teknosel LTD, şuan sektöründe lider firmalardan biri olma gurunu yaşıyor.

Bünyesinde banknot sayma makineleri,metal para sayma makineleri, sahtelik kontrol cihazları, para paketleme makineleri konularında uzman mühendis ve teknisyenler çalışmaktadır.

Teknosel LTD. ’nin “tek” uğraşı alanı para ekipmanlarıdır. Herhangi bir ek iş dalı yoktur.

Kuruluşundan bu yana yurtdışı bağlantılarını genişleten Teknosel LTD., ithalat konusunda şuan birçok üretici ile bağlantı halindedir.

İspanyol devi Sallen Electronica ile Euro banknotlar üzerine işbirliği sonucu, Teknosel LTD. Sallen Electronica Türkiye distribütörü olmuştur. Sallen Electronica, şu an Euro banknotlar üzerine dünyada %100 güvenilirliğe sahip tek teknolojinin “patentli” sahibidir.

Teknolojide Japonya ile yarış halinde olan Güney Koreli üretici Hantech Systems Int’l ile Metal Para Sayma çözümlerinde distrübütörlük imzalamış olan Teknosel LTD., sektördeki en gelişmiş cihazlarla rekabet halindedir.

Yine bir Güney Koreli üretici olan Nust (National University of Science & Technology) ile banknot sayma makineleri ile ilgili distrübütorlük anlaşması olan Teknosel LTD., bu konudaki uzmanlığıyla müşterilerinin memnuniyeti için çalışıyor.

Teknosel LTD., HALKBANK A.Ş ve T.C MERKEZ BANKASI ile imzalamış olduğu servis anlaşmalarıyla ve sahip olduğu TSE vb. kalite belgeleriyle hizmet kalitesini belgelemiş olmaktadır.

Not: Sektörümüz gereği,müşterilerimizin bilgisizliğinden faydalanan bazı korsan firmaların suç teşkil eden faaliyetlerini Teknosel LTD. şiddetle kınamaktadır. Bu konuda müşterilerimize karşı bilgilendirme hizmetimizi hiçbir ticari kaygı taşımaksızın vermekten onur ve gurur duyarız.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *