Vizyon Havuz , Kocaeli Havuz Kimyasalları , Kocaeli Havuz İnşaatı , Kocaeli Havuz Mekaniği , Kocaeli sauna yapımları , Kocaeli Buhar Odası , Kocaeli H

GEBZE / Muğla
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 283 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Vizyon Havuz , Kocaeli Havuz Kimyasalları , Kocaeli Havuz İnşaatı , Kocaeli Havuz Mekaniği , Kocaeli sauna yapımları , Kocaeli Buhar Odası , Kocaeli H

 
1995 yılından beri başta havuz inşaatı ve havuz malzemeleri satışı yapan firmamız; Havuz inşaatı, havuz kaplama, havuz mekaniği (tesisat),Havuz kaplaması,  havuz izolasyonu, havuz bakımı, havuz kimyasalları satışı (toptan ve perakende), sauna yapımı, buhar odası, buhar jeneratörü, sauna kokuları, ve peyzaj konularında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sıfırdan havuz yapım işleri yanında çok sayıda havuzun periyodik bakım işlemlerini yapmakta ve havuzunuz ile ilgili tüm gereksinmeleri hızlı bir şekilde karşılamaktadır.

Havuzunuzda ihtiyaç duyduğunuz havuz kimyasallarının toptan ve perakende satışı stoklarımızdan hızlıca karşılanarak gerçekleştirilmektedir.

Mevcut havuzunuzun periyodik bakımlarını zamanında ve gerektiği gibi yapmakta, havuzunuzda keyifli geçireceğiniz zamanınızın bölünmesini engelliyoruz.

Sauna yaptırmaya karar verdiğinizde yada mevcut saunanızın yenilenmesini istediğinizde zengin malzeme yelpazemiz sayesinde tam da istediğiniz şekilde bir saunaya sahip olmanızı sağlıyoruz.

Buhar odası ve buhar jeneratörü alanlarında hizmet veren vizyon havuz tüm bunlarla birlikte peyzaj hizmeti de vermektedir.

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *