YAMAN KAROT | Amasyada Yaman Karot |Amasyada Karotcu |Amasyada beto delme | Amasyada Asansör Boşluğu Açma

Amasya / Aydin
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 2 ve toplamda 250 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

YAMAN KAROT | Amasyada Yaman Karot |Amasyada Karotcu |Amasyada beto delme | Amasyada Asansör Boşluğu Açma

YAMAN KAROT

Yaman Karot 1998 yılından günümüze Karot konusunda en son teknoloji ile üretilmiş makine parkuru ve sürekli kendini yenileyen dinamik kadrosu ile deneyimli ekibiyle teknolojinin değişimini sizler için takip ediyor.

Avrupa standartlarında hizmet sunuyor. Kontrollü bina yıkımı, karot ile duvar delme, hidrolik ile duvar ve zemin kesme işlerini itina gerçekleştiriyor, zemine ve yapıya en küçük bir zarar vermeden sizlere sunuyor.

 

 

 

 

Yaman Karot çalışanları sizlere en kaliteli en hızlı hizmeti sunuyor, kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen Yaman Karot sektöründe öncü firmadır. Zamanında teslimat ve titiz çalışma firmamızın prensibidir. Yaman Karot ülke genelinde bir çok projeye imza atmış ve bu projelerde bizzat bulunmuştur. Son zamanlarda kendini aşıp marka konumuna gelmiştir.

Anıtın yıkılması yolunda karar alınabileceği hatırlatılan Aksoy; heykelin fiziki olarak yıkılması çok zor. Öyle kepçeyle dozerle yıkılacak bir şey değil. Normal betondan 3 misli daha dayanıklı, akışkan beton içinde çelik borular ve güçlü bir demir konstrüksiyon var.1500 Ton ağırlığında, uçurumun kenarında bazalt kütlelerinin üzerinde duruyor. Altında bir tabya var.Ancak C4 yada Dinamitle patlatılabilir. Bu da Türkiyede ve Dünyada büyük tepkilere sebep olur diyordu biz ise sadece işimizi yaptık ve 1 ay gibi bir zaman diliminde yıkımı gerçekleştirdik..Biz İşimizi Önemsiyoruz. Yaman Karot Ailesi Olarak Zoru Başarmanın Gururunu Sizlerle Paylaşıyoruz.

İnşaat Sektörünün Teknolojiyle Buluştuğu Tek Nokta
YAMAN KAROT

amasyada karot ,karot amasya ,bursada karotcu ,kocaelinde beton delme ,kayseride karotcu ,eskişehirde karot ,adanada asansör boşluğu açma ,istanbulda karot işleri ,tekirdağda karot ,yozgatta karot ,samsunda beton delme ,Tokatta karotcu

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *