Yeniçağ Prefabrik | sakaryada prefabrik ev yapımı | sakaryada prefabrik firmaları | sakaryada tek katlı prefabrik ev | sakaryada iki katlı prefabrik e

aa / Van
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 6 ve toplamda 232 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Yeniçağ Prefabrik | sakaryada prefabrik ev yapımı | sakaryada prefabrik firmaları | sakaryada tek katlı prefabrik ev | sakaryada iki katlı prefabrik e

 

Prefabrike binaların genel kullanım amacı lüks konutlar ,bulgolov binaları ,şantiye binaları , okul binaları, hastane binaları sosyal tesisler olarak üretimi yapılmaktadır.

Ön üretimli hafif prefabrike yapılar alıcı tarafından önceden hazırlanmış beton üzerine uzman ekipler tarafından monte edilir. Sistemi taşıyan birleşim elemanlarının galvaniz çelik kostrüksiyon olması yapıların statik hesaplara göre üretilmesi ,depreme ve paslanmaya karşı dayınıklı kılmaktadır.

Yapıların kısa sürede imal edilmesi ve hızlı montaj sağlanması , imar planlarıyla ilgili prosedürlerin uğraştırıcı olmaması, istediğiniz yere kolayca montajlanabilmesi, defalarca sökülüp tekrar monta edilebilir özellikte olması , prefabrike yapılara olan tercih sebebini artırmaktadır.

Prefabike binalar hazır projeler üzerinde veya alıcının isteği üzerine yeni projeler bilgisayar ortamında dizayn edilerek üretime alınır. Yapılar tek katlı olabildiği gibi iki katlıda üretilebilmektedir.

Prefabrike binalar anahtar teslim üretebildiği gibi alıcının isteği üzerine kaba olarak ta üretilebilmektedir..anahtar teslim üretimler elektrik , sıhhi tesisat , iç ve dış cepe boyası yapılarak teslim edilmektedir.kaba teslimde prefabrike binanın sadece kapı ve pencere takılarak alıcıya teslim edilmektedir.

Prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biri normal evlerden daha makul fiyatlara malolmalarıdır. Türkiye’de son yıllarda özellikle marmara depreminden sonra rağbet görmeye başlayan prefabrik evler konut sektöründeki rekabetinde artmasıyla fiyatlar daha da cazip hale gelmeye başladı.
Hızlı montajı, ekonomik ve şık görüntüleriyle prefabrik evler ses ve ısı yalıtımlarında diğer binalara göre avantajlıdırlar. Prefabrik yapılar kurulacağı bölgenin iklim ve deprem gibi çevre faktörlerine göre değişiklik göserebilmektedir. Diğer betonarme yapılarda uygulanan dekorasyon tekniklerinin tamamı prefabrik yapılardada kullanılmaktadır.

 


Prefabrik evlerin ömrü kullanılan malzeme ve yapılış tekniğine bağlı olarak 30 ile 50 yıl arasında değişebilmektedir. Prefabrik evler istenildiğinde taşınabilmesi tercih sebeplerinden biri olarak gösterilmektedir.
Prefabrik, fransızca préfabriqué. “parçaları önceden hazırlanıp, konulacağı yerde bir bütün oluşturan, kurma” anlamında dilimizde kullanılanılmaktadır. İngilizce anlamı prefabricated ‘dır.
Prefabrik evler malzemeleri önceden fabrikada üretilmiş çelik konstrüksiyonlu yapılardır. Elektrik kablolaması, su temin ve atık su tesisatı oluşturuldan sonra bu çelik konstrüksiyonun yüksek ses ve yüksek ısı yalıtımı özelliğine sahip, uzun ömürlü malzemeler ile kaplanarak yapı bloğunun oluşturulması sağlanır.
Kabası bitmiş prefabrik evler iç ve dış detayları isteğe bağlı olarak yapılıp kullanıma hazır hale getirilmektedir…

Bir arsanız var ve güzel bir evim olsun diyorsanız, hayallerinizi ertelemeyin, prefabrik evler tam size göre…

 


sakaryada prefabrik ev yapımı | sakaryada prefabrik firmaları | sakaryada tek katlı prefabrik ev | sakaryada iki katlı prefabrik ev |  sakaryada prefabrik ev satışı | sakaryada prefabrik şirketleri | sakaryada depreme dayanıklı prefabrik 
 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *