Yeşil İnci Pasta & Cafe | buldan kahvaltı salonları , buldanda serpme kahvaltı salonları , denizlide doğumgünü pastaları yapanlar , buldanda cafeler

Buldan / Gaziantep
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 6 ve toplamda 291 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Yeşil İnci Pasta & Cafe | buldan kahvaltı salonları , buldanda serpme kahvaltı salonları , denizlide doğumgünü pastaları yapanlar , buldanda cafeler

HAKKIMIZDA

İnci Cafe olarak kurulduğumuz tarihten beri Denizli halkına hizmet vermektedir. Aynı zamanda işletmemiz marka ve patentini elinde bulundurmaktadır. 

İşletmemiz kuruluş tarihinden itibaren;

-Müşteri memnuniyeti
-Kaliteli ve Organik ürün anlayışı
-Hijyenik çalışma sahası
-Kaliteli ve Güleryüzlü Hizmet

Gibi prensipleri ilke edinen profesyonel bir ekibe sahip işletmedir.

ÜRÜN ANLAYIŞIMIZ

İnci Cafe olarak %100 organik ürün sunmaya çalışıyoruz. Güzel ülkemizin şirin şehirlerinden ve nadide köylerinden ürün temin ederek siz değerli müşterilerimize enfes tatlar sunmaya çalışıyoruz. 

KAHVALTININ FAYDALARI

Vücudumuz uyurken bile çalışmaya devam eder. Akşam yemeği ile kahvaltı arasında yaklaşık 12 saatlik bir süre vardır. Bu süre içerisinde vücut, besin öğelerinin tümünü kullanır. Sabah kahvaltı yapılmazsa bryinde yeterince enerji oluşmaz. Bu durumda yorgunluk, baş ağrısı, dikkat ve algılama azlığı gibi sıkıntılar yaşanır.
Öğünler içinde en önemlisi sabah kahvaltısıdır. Güne istekli başlamad ave elverişli biçimde sürdürmede yenilen sabah kahvaltısının miktarı içeriği büyük önem taşır.
Bedenin düzenli çalışması için kan şekerinin belirli bir düzeyde olması gerekir.Şekerin düşüklüğü kadar yüksekliğide sakıncalıdır. Düzenli aralıklarla ve uygun miktarlarda öğün tüketildiğinde kan şeker düzeyi alçalıp yükselme göstermediğinden vücuy dengede çalışır.
Kahvaltı yapmadan güne başlamak verimi düşürür.
Düşük protein içeren kahvaltıdan sonra ikinci ve üçüncü saatler arasında kan şekeri açlık seviyesinin altına düşmekte ve kişiler açlık hissi duyduklarını belirtmektedirler. Yeterli protein içeren kahvaltıdan sonra ise kan şekeri düzenli gitmekte açlık düzeyinin üzerinde seyretmekte ve kişiler açlık hissi duymamaktadırlar.

 

buldan kahvaltı salonları , buldanda serpme kahvaltı salonları , denizlide doğumgünü pastaları yapanlar , buldanda cafeler , buldanda restoranlar , buldanda doğumgünü pastaları , buldanda pastaneler , denizlide pastaneler , denizli özel tasarım doğumgünü pastaları , buldanda serpme kahvaltı salonları , denizlide köy kahvaltısı salonları

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *