Zengin Palet | İzmirde Palet İmalatçıları | İ;zmirde ahşap Palet İmalatçıları | İzmirde İkinci El Palet Alım Satımı

Kocakır Mevkii Kocakır Sok. No:20/22 (Menderes Girişi, Jantsan Yan Sokağı) Menderes / Afyon
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Mart ayında 9 ve toplamda 298 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Zengin Palet | İzmirde Palet İmalatçıları | İ;zmirde ahşap Palet İmalatçıları | İzmirde İkinci El Palet Alım Satımı

Kocakır Mevkii Kocakır Sok. No:20/22 (Menderes Girişi, Jantsan Yan Sokağı) Menderes

Zengin Palet


 
İSTENILEN ÖZELLIKTE KULLANILMIŞ / IKINCI EL AHŞAP PALETLERI ÜLKE GENELINDE ARAÇ FILOMUZLA ZAMANINDA VE ETKIN BIR TESLIMAT ILE MÜŞTERI IHTIYAÇLARINI KARŞILAMAK IÇIN TOPLAMA VE SATMA HIZMETI SUNMAKTAYIZ. SERVIS ARALIKLARI; AYLIK, HAFTALIK SAĞLANABILIR. VERIMLI NAKLIYE VE DAĞITIM ÇÖZÜMLERI IÇIN LÜTFEN PALET DANIŞMANIMIZA ILETIŞIM KANALLARIMIZDAN BIRIYLE ULAŞIP AYRINTILARI BELIRLEYINIZ. 


BÜYÜK MIKTARLARDA PALET STOKUMUZLA TAŞIMAYI DA GERÇEKLEŞTIREREK HIZLI VE ETKIN BIR ŞEKILDE MÜŞTERILERIMIZIN IHTIYAÇLARINA CEVAP VEREBILIYORUZ. BIREYSEL YA DA ŞIRKETLERE DÜZENLI GÖNDEREREK PALET TEDARIKINI SAĞLAYABILDIĞIMIZ IÇIN MUTLUYUZ. 


MÜŞTERILERIMIZIN ÖZEL SIPARIŞLERINI KARŞILAMAK ÜZERE AHŞAP PALETLER DE ÜRETMEKTEYIZ: UZMAN TASARIMCILARIMIZ, ÇAĞDAŞ TEKNOLOJILI DONANIMLARIMIZLA AĞIRLIK VE ÜRÜN ÇEŞIDINE GÖRE PALETLERI OLUŞTURURLAR. IŞIL SISTEMLI FIRINLANMIŞ (HIJYENLEŞMIŞ) ISPM 15 PALETLERI, ISTEK ÜZERINE GERÇEKLEŞTIREBILIRIZ. 
 


AHŞAP PALETLERIMIZI, IHTIYACIN BELIRLENMESIYLE VE PRATIK ÇÖZÜMLERIMIZLE MÜŞTERILERIMIZE SUNARIZ. ÇEVRE DOSTU VE YENIDEN KULLANILABILIR OLMASI, EN SON NOKTADA DAHI ODUN OLARAK DEĞERLENDIRILEBILMESI MÜŞTERILERIMIZE ETKIN-MALIYET TASARRUFU SAĞLAR. 
 
 


YÜKSEK MUKAVEMETLI, YÜKSEK KALITELI, UZUN ÖMÜRLÜ, ANTI TERMIT PALETLER DE SUNMAKTAYIZ. ÜRÜN ÖZELLIKLERIMIZDEKI ISTIKRAR MÜŞTERI MEMNUNIYETIMIZIN GARANTISIDIR.
 
 
izmirde ahşap palet tamiri , izmirde palet imalatçıları , izmirde palet imalatı yapanlar , izmirde ikinci el palet alımı , izmirde ikinci el palet alım satımı , menderes palet imaalatı , menderes ikinci el palet satışı , menderes ahşap palet satışı

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *