Zümrüt Pastanesi | 0 537 637 99 99 | kırıkkale merkezde pastaneler , kırıkkale merkezde kişiye özel doğum günü pastaları , kırıkkale merkezde kişiye ö

Zafer Caddesi No:7 KIRIKKALE / Manisa
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 9 ve toplamda 329 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Zümrüt Pastanesi | 0 537 637 99 99 | kırıkkale merkezde pastaneler , kırıkkale merkezde kişiye özel doğum günü pastaları , kırıkkale merkezde kişiye ö

ZÜMRÜT PASTANESİ


     Zümrüt Pastanesi olarak öncelikli ilkemiz, her zaman kendimizi herhangi bir ticari amaç gütmeden önce müşterilerimizin yerine koymak ve bu doğrultuda taze, bol malzemeli ürün satma konusunda son derece cömert olmaktır.

 

   

     Özellikle gıda sektöründe son yıllardaki rekabet ve alternatif çeşitliliğindeki artış, bizleri pastane sektöründe en kaliteli ve lezzetli ürün satmaya da teşvik etmiştir.

      Salonumuzdaki ürün yelpazemizin hemen hemen her damak tadına ulaşabilmesi adına çeşitliliğini artırmamız da, yine bu alanda bizleri müşterilerimize ulaştıran önemli etkenlerden olmuştur.

     Hem tatlı hem de tuzlu çeşitlerimizle siz müşterilerimize, hem pastanemizde hem de-paket servislerimizle evlerinizde hizmet vermekten büyük gurur duymuş olacağız.

       Kişiye özel tasarım doğum günü pastalarımızla böylesine sizler için özel günlerde sevincinize ve heyecanınıza ortak olmaktan gurur duymaktayız.

 

 

kırıkkale merkezde pastaneler , kırıkkale merkezde kişiye özel doğum günü pastaları , kırıkkale merkezde kişiye özel doğum günü pasta fiyatları , kırıkkale merkezde tepsi baklava fiyatları , kırıkkale keskinde doğumgünü pastaları , kırıkkale keskinde kişiye özel doğumgünü pastası , kırıkkale keskinde yaş pasta fiyatları , kırıkkale keskinde baklava satışı , kırıkkale bahşılıda doğumgünü pastaları , kırıkkale bahşılıda kişiye özel doğumgünü pastası , kırıkkale yahşihanda kişiye özel tasarım pastalar , kırıkkale yahşihanda doğumgünü pastaları

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *