Nehir Halı Yıkama | Adıyamanda halı yıkama fabrikası , adıyamanda halı yıkama fabrikaları , adıyamanda halı yıkama firmaları , adıyamanda halı yıkama

Karapınar T.P.A.O Yolu (Ema Market yanı) Adıyaman / Amasya
Cep Onaylı
Yerel Firma
Bugün 1 , Nisan ayında 8 ve toplamda 252 ayrı kişi ziyaret etti.

Harita

Tanıtım Videosu

Tüm Yorumlar

0 firma favorilere ekledi
Puan 0 / 5 - 0 yorum

Nehir Halı Yıkama | Adıyamanda halı yıkama fabrikası , adıyamanda halı yıkama fabrikaları , adıyamanda halı yıkama firmaları , adıyamanda halı yıkama

Karapınar T.P.A.O Yolu (Ema Market yanı) Adıyaman

   Nehir Halı Yıkama firmamız halı temizliği işlemlerini teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak gerçekleştirmektedir.


   Yıkanmasını istediğiniz halılarınız evinizden veya işyerinizden aracımız ile personelimiz tarafından teslim alınır ve fabrikamızda en iyi şekilde yıkanıp tertemiz bir şekilde kapınıza kadar iade edilir.


    Halı yıkama bilgi birikimi, deneyim ve titiz işçilik anlayışı gerektirmektedir. Adıyaman halı yıkama firmaları arasında yıllara dayalı deneyimi bulunan personelimiz, tüm halı yıkama işlemlerini memnun olacağınız en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.


    Halı yıkama uygulamalarımız, sektördeki tüm yenilikler takip edilip uygulanmak suretiyle en iyi şekilde gerçekleştirilmektedir.  

Kullanılan tüm temizlik malzemeleri ve ilgili bakım ürünleri kaliteli markalardan tercih edilmekte ve böylece temizleme ve yıkama işlemlerinde her zaman en iyi sonuç elde edilmektedir.

 

     Halılarınızın temizliğinde nehir halı yıkama firması olarak bizleri tercih eden mutlu müşterilerimiz arasında sizleri de görmekten memnun oluruz.

 

Adıyamanda halı yıkama fabrikası , adıyamanda halı yıkama fabrikaları , adıyamanda halı yıkama firmaları , adıyamanda halı yıkama şirketleri , adıyamanda uygun fiyata halı yıkama , adıyamanda halı yıkama yapanlar  , adıyaman nehir halı yıkama , adıyamanda koltuk yıkama yapanlar , adıyamanda battaniye yıkama yapanlar 

Çalışma Saatleri

Hafta İçi09:00 - 18:30
Cumartesi09:00 - 18:30
PazarKapalı

Etiketler

Yorum Yaz

Oyunuz *

Zorunlu alanlar *